Full stopp på vinterglatt vei

Det er slik jeg ville se ham: eIdste gutten min med røde kinn og snø på kragen. Men nei, så langt skulle vi ikke komme.

For i dag, allerede før vinteren er kommet til Bergen, måtte jeg gi tapt for sleipe vinterveier på vei til Bergsdalen. Det som skulle bli en fin helgetur med guttene mine på Aleksander Grieghytten endte opp med chips og sjokolade på sofaen hjemme. Hvorfor? Jeg kom meg ikke opp Bergsdalen med bilen. Det lå fem cm snø på den speilglatte veien og det var tydeligvis nok for å stoppe oss denne gang. Jippi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s