Teltturen som aldri ble noe av

Her skulle det vært et fint bilde av en glad gjeng på vei til en fin teltplass i april.

Beklager, har ikke noe bilde. Men jeg har et bilde av nye sommerdekk på bilen.

Nye sommerdekk på bilen.

Kjekt å ha fått gjort det.

Her skulle det vært et fint bilde et herlig utemåltid ved siden av teltet.

Beklager, har ikke noe bilde. Men jeg har et bilde av et nyvasket gulv.

Parkett vasket med grønnsåpe.

Parkett vasket med grønnsåpe.

Og her skulle det vært et fint bilde av to tøysefanter som ikke vil legge seg i teltet.

Beklager, har ikke noe bilde. Men jeg har et bilde av en nymalt vegg (eller forresten, veggen er ikke nymalt, men jeg har iallfall startet å tenke på at jeg skal male veggen).

Veggen jeg har tenkt en del på å male snart.

Veggen jeg har tenkt en del på å male snart.

Noen ganger strekker ikke tiden til. Eller den er strukket for langt. For mange aktiviteter, plikter, oppgaver. Noe må vike. Denne gangen ble det teltturen.

Ok, shit au. Sånn er det bare. Jeg rekker ikke over alt.

Men jeg gjør mitt beste. Og jeg rekker over noe. Det får vel være godt nok.

2 thoughts on “Teltturen som aldri ble noe av

  1. Fantastisk herlig og ærlig skrevet. Jeg liker din humor og still på bloggen veldig godt. Fortsett den gode skrivingen det setter et smil på dagen. Jeg er selv midt opp i pakkingen til en 3 dages tur med en liten robåt sammen med guttene. Jeg har brukt hver eneste ledige øyeblikk hele uken til å pakke og det sier lidt for der er ikke mange minutter hver dag mellom fotballtrening, foreldremøte og svømmeavslutning. Håper nu jeg ikke har brukt opp all energien så der er litt tilbake til turen.
    Ønsker dere en riktig fin helg.

    Liked by 1 person

    1. Tusen takk for fin melding. Så gøy du skal på 3 dagers tur med guttene dine. Det er jo rene ekspedisjonen! Ja, det er travle dager, men viktig og riktig at vi får med oss noen teltturer og flotte uteopplevelser innimellom alle gjøremålene. God tur! Det blir knallbra!

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s