Overnatting

Det finnes mange perler hvor man kan overnatte. Noen ligger i nærheten, mens andre må man gå litt lengre for å nå. Også er det de stedene ikke så mange vet om. De er kanskje ekstra spennende.

Her er noen slike steder.

Heimanpådalsbua. Dette er en liten hytte som ligger på Golta, helt ute i havgapet. Det er Glesvær kafé som disponerer hytten og man kan overnatte i den for 150,- pr natt. Det er plass til fire voksne som kjenner hverandre godt og fire barn på hemsen. Småtroll under 12 sover gratis. Ring 95103394 og avtal overnatting. Det tar vel en time å gå til hytten. Alternativt kan du få skyss fra Glesvær kafé med båt. Husk redningsvest og fiskestang, for hytten ligger helt i vannkanten.

Tjuvhelleren. Dette er ikke en hytte, men en stor stein faktisk. Under steinen er det plass til ca 12-14 stykker å sove. Steinen ligger nord for Steinsland i Mo. En helt spesiell opplevelse for barn å sove der. Ta kontakt hvis du er interessert, så får du mer info.

Foran Tjuvhelleren

Tubakuba. En liten hytte som er formet som en tuba! Hytten er tegnet av studenter ved Bergen Arkitekshøyskole og ligger på Fløyen. En meget spesiell hytte. Plass til to voksne og to-tre barn. Å overnatte i Tubakuba er gratis, men du må søke her.

Du kan lese om fine teltplasser her og barnevennlige DNT-hytter her.

One thought on “Overnatting

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s